Bautaen Bobbys Bar

Fra Fest i Test

Førsteinntrykk: Vi fikk tilbudt gratis pils av klientellet så fort våre januarkalde føtter trådte inn i denne bauten av en brun pub. Følgelig følte vi oss velkommen.

Klientell: Det blir feil å si at det finnes alle sosiale lag her, for det gjør det ikke. Derimot finner du stamgjester som kunne vært en karakter i en Bukowski-roman.

Musikkprofil: Sist vi var på denne perlen spilte de mye soul, i gata, Sam & Dave og Dusty Springfield. Denne onsdagen var det mye ymse på stereoen som blant annet Elvis, Mel C, The Monroes og Pet Shop Boys. Om det satte et hinder for stemningen? Aldeles ikke.

Topp- og bunn-låt fra kvelden: En kar i vårt følge følte ekstrem lykkerus av å høre en Grand Prix-låt fra gamle dager, så ja, denne låten satte en standard for utflukten. Et lite antiklimaks ble det når Mel C ble spilt nok en gang.

Dansegulv: På Bobby´s danser du ikke, du synger. For fulle mugger!

Barkart og service: Meget bra oppvartning av den stolte damen. Velkommen følte vi oss, og forsto det slik at vi kan ta turen tilbake når som helst, spesielt siden vi ikke akkurat var en del av det faste klientellet. Barkart har de ikke, men vi registrerte at Fjellbekk var populært.

Kommunikasjon: Ypperste klasse! Paret som satte seg ned med oss i sofaseksjonen fortalte villig om stefedre som landet på månen og hvor kjekk den ene kompisen vår var.

Hørt ved bordene: «Du har så trange dongeribukser at ballene dine kommer ut av kjeften dein!»

Bavian-prosent: Definitivt ikke. Til og med østeuropeere som ville selge gjestene blinkende duppeditter ble ikke kastet ut – de fikk derimot solgt et par av dem.

Vakthold: Her trengs det ikke vakter, daglig leder ho0ldt kustus på dem som ble for utagerende.

Do og sånn: Kun èn do for begge kjønn. Nøkternt og fint.

Sjekking: Ikke optimalt hvis du er ute etter den klassiske skjønnheten, men meddelaldrende damer og menn med grovt munnbruk, er å finne her.

Konklusjon: For dere som fremdeles ikke har tatt seg en tur til brune Bobby´s – vend tærne mot enden av Søndre gate og opplev en eksklusiv atmosfære som du sjeldent finner ellers i Trondheim.

Vurdert av Ali Reza Soufi Pour fra FEST I TEST VG.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *